December 5, 2022

Snap Toad

Read The Most Interesting Content

Camilla Otkjær, ejer af SOF Academy – Opbygning af stærke teamrelationer og effektiv proces for hele teamet

Et højtydende team bygges ikke natten over. Du har brug for målrettede fagfolk, der arbejder sammen og løfter hinanden selv i udfordrende tider. Giftig kultur og konflikter mellem teammedlemmer fører dig til intet andet end fiasko.


Jeg husker stadig de første dage af min virksomheds inspektion, da jeg kæmpede med team-samarbejde og gav positive resultater. Jeg bemærkede, at mine teammedlemmer var bedst som enkeltpersoner, men ikke som et team. Jeg ville pleje mit team med entusiasme, motivation og den rigtige viden, og det er derfor, jeg besluttede at henvende mig til en professionel for at overvinde deres mangler.
Mens jeg lavede meget forskning, stødte jeg på Camilla Otkjær, en ekspert i teamudvikling og projektledelse, der var forpligtet til at etablere en win-win-situation mellem organisationens præstationer og teams. Hun virkede ret dygtig i sin rolle med at opbygge velforbundne, lydhøre og produktive teammedlemmer.

Camilla Otkjær, Holmegaard nær Bagenkop – Hjalp med at bestemme skjult potentiale i mit team

Hun ejer et træningscenter på Holmegaard nær Bagenkop til at støtte organisationer under hele deres rejse for at blive et succesfuldt team. Hun er ejer af SOF Academy og har en dokumenteret track record inden for økonomi, projektledelse, ledertræning og teamkonsulentvirksomhed. Hun satte værdier, adfærdsmønstre og kulturel respekt blandt teammedlemmer, så hver enkelt ved, hvordan man arbejder sammen om et fælles mål.

The Best Employees Team Members VS. Non-Team Members - Survival Strategies

Efter at have set hendes fremragende arbejde i flere militære omgivelser i Langeland Kommune, tilbøjede jeg mig mere mod hendes teambuildingskursus for at sprænge begejstring og energi i mit team. Hun syntes meget fokuseret på at bringe dynamiske kommunikationsevner og ekspertise til holdets præstationer, derfor besluttede jeg at konsultere hende.

Camilla Otkjær – Gennemførte en ‘Company Day’ session for at løse teams problemer og udfordringer

Jeg tilmeldte mig ‘Elite Corpset Bootcamp’, også kendt som ‘Team Day’ eller ‘Company Day’ program, designet til at bringe unikke oplevelser og læringsevner inden for organisationen. Hun testede og udfordrede holdet om grundlæggende militære indstillinger for at løse problemer i områder, der kræver tillid, videndeling, samarbejde og udførelse.

Collaborative leadership: moving from top-down to team-centric | Slack

Dette 1-dages holdtræningskursus er ikke kun designet til underholdningsformål, men kaldes læringsdag for at tilskynde hvert teammedlem til at arbejde sammen om et fælles mål. Sammen med Henrik, en tidligere jægersoldat, skabte hun en teamudviklingsmodel med 12 kontaktpunkter for at skabe en effektiv og kompatibel proces for hele holdet.
1-dages teamuddannelseskursus har bragt medfølende individualitet og motiverende kultur til min organisation. Dagen var fyldt med fantastiske oplevelser, hvor hele holdet udfordres og testes på grundlæggende træning i militære omgivelser. Sessionen har løst mange opgaver i løbet af dagen baseret på mit teams behov, problemer og ambitionsnivea